Welkom

Welkom op de website van handbalvereniging White Demons. We vinden het leuk dat je een bezoek brengt aan onze actieve, bruisende vereniging, die circa 210 leden telt. Sinds 1973 spelen we handbal, tegenwoordig zowel op topsportniveau als in de breedtesport. Sportieve vriendschap is onze leus. Lees vooral verder op deze website om ons beter te leren kennen. 

Indeling taken

White Demons kan alleen succesvol zijn als iedereen haar/zijn steentje bijdraagt. Er zijn verschillende taken, waar alle spelende seniorenleden en jeugdleden vanaf 16 jaar voor ingedeeld worden. Kijk via onderstaande links voor welke taak jij bent ingedeeld:

Als je ruilt of een vervanger wilt (indien beschikbaar, 10 Euro per wedstrijd/schoonmaakbeurt), vraag dit dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Bekijk hier de indeling voor Bardiensten in De Kraacht tijdens het veldseizoen.

Programma, uitslagen en standen

Voor het programma, de uitslagen en de standen, zie hier: Programma, uitslagen en standen

Sponsorkliks

Doe jij je online aankopen al via SponsorKliks? Als je dit doet, steun je heel simpel de vereniging. Lees hier meer of bestel direct en klik hiernaast op het logo van SponsorKliks.

Gezocht: leden die zich willen inzetten voor de vereniging

Er is momenteel een aantal vacatures. Voor meer informatie klik hier.

Nieuwe leden

Wij verwelkomen de volgende nieuwe leden:
Anneloes van Bakel, Frans Vissers

 

Laatste nieuws

Nederlandse Dames op het EK

Nieuwjaarsborrel en trekking Club van 100
20 januari 2019 is het weer zover: vanaf 15.00 uur Nieuwjaarsborrel en vanaf 16.00 uur de trekking van de Club van 100 in De Kraacht. 
Wat houdt de Club van 100 in? Als je lid bent van de Club van 100 krijg je een uniek nummer voor €25 (per jaar) waarmee jij hele gave prijzen kunt winnen tijdens onze trekking op 20 januari! Tevens is dit natuurlijk een mooie manier om onze club voor een prikkie te steunen. Wil jij ook zo'n mooi nummer? Er zijn er nog een aantal beschikbaar. Aanmelden hiervoor kan bij Kristel Bertens door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Meer informatie over de Club van 100?

Grote Club Actie 2018
De Grote Clubactie 2018 is afgesloten. De lotnummers zijn door de landelijke organisatie op het bankafschrift vermeld. Trekking van onder andere de hoofdprijs van
€ 100.000 was op 12 december jl. In onze vereniging zijn 13 prijzen gevallen! Check via de LOTCHECKER of je een prijs hebt gewonnen. Of bekijk de winnende lotnummers hier in PDF.

Dit zijn de drie TOP loten verkopers van de GROTE CLUBACTIE 2018!! Respect voor deze kanjers.
Tim Vos verkocht 64 loten, Tijn Verschuuren scoorde er maar liefst 72 en Pepijn Govers zat met zijn 42 loten ruim boven het gemiddelde. Naast de ‘bonus’ van € 0,50 per verkocht lot (elk jeugdlid heeft daar recht op) was er de beloofde beloning voor de beste verkoper in de vorm van een handbal. Proficiat Tijn. Voor nummer 2 en 3 was er een lekkere versnapering. Wij hopen dat we het volgende jaar weer op jullie kunnen rekenen en dat jullie een stimulans zijn voor alle leden.

Jeugdactiviteiten 2019

Welp van de Week
Zondag 18 november hadden we alweer een Welp van de Week bij Dames 1. Meer lezen.