Welkom

Welkom op de website van handbalvereniging White Demons. We vinden het leuk dat je een bezoek brengt aan onze actieve, bruisende vereniging, die circa 210 leden telt. Sinds 1973 spelen we handbal, tegenwoordig zowel op topsportniveau als in de breedtesport. Sportieve vriendschap is onze leus. Lees vooral verder op deze website om ons beter te leren kennen. 

Indeling taken

White Demons kan alleen succesvol zijn als iedereen haar/zijn steentje bijdraagt. Er zijn verschillende taken, waar alle spelende seniorenleden en jeugdleden vanaf 16 jaar voor ingedeeld worden. Kijk via onderstaande links voor welke taak jij bent ingedeeld:

Als je ruilt of een vervanger wilt (indien beschikbaar, 10 Euro per wedstrijd/schoonmaakbeurt), vraag dit dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Bekijk hier de indeling voor Bardiensten in De Kraacht tijdens het veldseizoen.

Programma, uitslagen en standen

Voor het programma, de uitslagen en de standen, zie hier: Programma, uitslagen en standen

Sponsorkliks

Doe jij je online aankopen al via SponsorKliks? Als je dit doet, steun je heel simpel de vereniging. Lees hier meer of bestel direct en klik hiernaast op het logo van SponsorKliks.

Gezocht: leden die zich willen inzetten voor de vereniging

Er is momenteel een aantal vacatures. Voor meer informatie klik hier.

Nieuwe leden

Meike van den Hout, Meeke Mutsaards
 

 

Laatste nieuws

D2 kampioen
Na een topseizoen zijn de D2 kampioen!! Grote klasse toppers! Gefeliciteerd!! Ze zijn de eerste kampioenen van White Demons dit seizoen. 

Textielactie voorjaar 2018
Het voorjaar is weer in zicht, dus komt ook de tijd om de kledingkasten weer te leggen van het wintergoed. Dus is het goed te weten dat White Demons ook dit jaar weer meedoet met de textielactie van de gemeente Tilburg. De Voorjaarsactie met actiecontainers vindt plaats gedurende de periode van maandag 28 mei 2018 tot maandag 4 juni 2018. Zodra we weer buiten gaan trainen, wordt kleedkamer 6, tijdens trainingen en thuiswedstrijden, opengesteld voor kledingopslag. Graag de kleding aanleveren in stevige plastic zakken, niet in dozen.  

Hoogeind Laanbomen 25 jaar sponsor
Tijdens de sponsormiddag op zondag 11 maart werd Hoogeind Laanbomen in het zonnetje gezet. Al meer dan 25 jaar sponsor van White Demons!!! Dank voor alle jaren trouwe steun! Wij waarderen dat enorm!

Cupcakes bakken
Op 24 maart 2018 wil de jeugdcommissie met de jeugdleden cupcakes gaan bakken / versieren in De Kraacht. Aangezien dit vorig jaar een succes bleek te zijn! Lees hier meer informatie en download het verkoopformulier. Daarnaast de vraag aan de ouders, of er toevallig mensen willen helpen? Hetzij op de dag zelf of om eventueel al wat cupcakes voor te bakken (mochten de kids er heel veel verkopen!). Hopelijk hebben jullie er net zo veel zin in als wij!! 

Lentefeest 2018
Het lentefeest wordt dit jaar gehouden op zondag 8 april a.s. in ons eigen honk ‘De Kraacht’. De aanvang is 13.00 uur. Dit als afsluiting van het seizoen. Deze zondag is ook het Mini-Maxi toernooi voor de jeugd en hun ouders. Drinken zal voldoende aanwezig zijn en er zal een frietkar komen. De feestcommissie doet er alles aan om er weer een ‘ouderwets White Demons feestje’ van te maken, maar dit kan niet slagen zonder ieders aanwezigheid! Tot ziens op zondag 8 april!

Meimarkt 2018
Na een jaartje afwezigheid doet White Demons weer mee aan de Meimarkt in Tilburg op 19 en 20 mei 2018. Op de volgende data kan je spullen inleveren bij De Kraacht:

  • zaterdag 12 mei 10.30 - 12.00 uur
  • donderdag 17 mei 19.00 - 20.30 uur

Lees hier met welke spullen je het organiserend comité blij maakt (en met welke spullen niet).

Jumbo Sparen voor je sportvereniging
Vanaf woensdag 7 februari sparen we bij Jumbo Berkel-Enschot (weer) voor White Demons. Bij elke besteding van €10­ ontvang je een sportpunt. Deze sportpunten kan je toekennen aan een sportvereniging van je keuze. Wij vragen je natuurlijk vragen om je punten aan White Demons te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra sport­- en spelmaterialen voor onze sportvereniging aanschaffen! Op de website www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl kan je White Demons opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kan je de sportpunten ook direct aan White Demons toekennen. Daarnaast kan je de punten ook scannen met de Jumbo Sparen voor je Sportvereniging app. Deze app is binnenkort beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen voor je Sportvereniging app kunnen de sportpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. Ten slotte kan je je gespaarde punten ook inleveren bij ons op de vereniging; in de dropbox. 
We willen iedereen bij voorbaat danken voor het meesparen voor White Demons!

Inschrijving Kraacht Kup 23 en 24 juni geopend
Er kan weer worden ingeschreven voor de Kraacht Kup. Dit jaar kunnen de F- tot met B-jeugd op zaterdag 23 juni zowel spelen op het veldhandbaltoernooi als op het nieuwe beachhandbaltoernooi. In de namiddag en avond kunnen de A-jeugd en senioren deelnemen aan het beachhandbaltoernooi en op zondag 24 juni kunnen zij hun veldhandbaltoernooi spelen. Dit jaar is ons sportpark vernieuwd, we spelen op daarom zowel op gras-, kunstgras- als verharde velden. Voor meer info en inschrijven klik hier door.

Wedstrijdverslagen DS1
Lees hier de wedstrijdverslagen van dames 1: