Welkom

Welkom op de website van handbalvereniging White Demons. We vinden het leuk dat je een bezoek brengt aan onze actieve, bruisende vereniging, die circa 210 leden telt. Sinds 1973 spelen we handbal, tegenwoordig zowel op topsportniveau als in de breedtesport. Sportieve vriendschap is onze leus. Lees vooral verder op deze website om ons beter te leren kennen. 

Indeling taken

White Demons kan alleen succesvol zijn als iedereen haar/zijn steentje bijdraagt. Er zijn verschillende taken, waar alle spelende seniorenleden en jeugdleden vanaf 16 jaar voor ingedeeld worden. Kijk via onderstaande links voor welke taak jij bent ingedeeld:

Als je ruilt of een vervanger wilt (indien beschikbaar, 10 Euro per wedstrijd/schoonmaakbeurt), vraag dit dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Bekijk hier de indeling voor Bardiensten in De Kraacht tijdens het veldseizoen.

Programma, uitslagen en standen

Voor het programma, de uitslagen en de standen, zie hier: Programma, uitslagen en standen

Sponsorkliks

Doe jij je online aankopen al via SponsorKliks? Als je dit doet, steun je heel simpel de vereniging. Lees hier meer of bestel direct en klik hiernaast op het logo van SponsorKliks.

Gezocht: leden die zich willen inzetten voor de vereniging

Er is momenteel een aantal vacatures. Voor meer informatie klik hier.

Nieuwe leden

Tom Robben, Jeske Vermeulen
 

 

Laatste nieuws

Wedstrijdprogramma Kraacht Kup 23 en 24 juni
De voorbereidingen voor De Kraacht Kup zijn in volle gang. Dit jaar is ons sportpark vernieuwd, we spelen op daarom zowel op gras-, kunstgras- als verharde velden. Voor meer info over de Kraacht Kup klik hier door

Het programma is als volgt:

(tot vrijdag zijn er door onvoorziene omstandigheden nog wijzigingen in het wedstrijdprogramma mogelijk) 

Grandioos resultaat Textielactie voorjaar 2018 
We doen inmiddels een aantal jaren mee met de Textielactie van de gemeente Tilburg. Met 2e en 3e plaatsen heeft dit altijd wel geresulteerd in verdubbeling, maar nooit in de winst. Dat is deze keer veranderd. Met 3.095 kilogram zijn we dit jaar op de eerste plaats geëindigd. Wat gaat inhouden dat onze penningmeester € 1.547,50 bijgeschreven gaat krijgen op de rekening. Wij bedanken dan ook iedereen die een bijdrage geleverd heeft aan dit resultaat hartelijk. Een speciaal bedankje naar Carolien Segers en naar de vrijwilligers van de Meimarkt. Want zonder jullie inspanningen hadden we dit resultaat niet behaald.

45 jaar White Demons
In mei bestaat onze prachtige vereniging 45 jaar!! En dat gaan we natuurlijk vieren! Voor het weekend van 8 en 9 september wordt een mooi feestprogramma samengesteld. De feestcommissie is hiermee aan de slag, ideeën zijn welkom. Het programma voor het feestweekend volgt dus nog. 

Wedstrijdverslagen DS1
Lees hier de wedstrijdverslagen van dames 1: