D2 kampioen zaalseizoen 2017-2018

17 maart 2018 - Na een topseizoen zijn de D2 kampioen!! Grote klasse toppers! Gefeliciteerd!! Ze zijn de eerste kampioenen van White Demons dit seizoen. 

Hoogeind Laanbomen al 25 jaar sponsor

11 maart 2018 - Tijdens de sponsormiddag op zondag 11 maart werd Hoogeind Laanbomen in het zonnetje gezet. Al meer dan 25 jaar sponsor van White Demons!!! Dank voor alle jaren trouwe steun! Wij waarderen dat enorm!

Trekking Club van 100 2018

14 januari 2018 - Zondag 14 januari 2018 vond in een sfeervolle Kraacht, de nieuwjaarsreceptie en trekking van de club van 100 plaats. Dankjewel aan alle bezoekers. De winnaars van de Club van 100 zijn bekend. Ook de troostprijzen zijn uitgereikt (deelnemer en aanwezig). Alle winnaars van harte gefeliciteerd! En bedankt aan alle deelnemers.

Textielactie voorjaar 2018

13 maart 2018 - Het voorjaar is weer in zicht, dus komt ook de tijd om de kledingkasten weer te leggen van het wintergoed. Dus is het goed te weten dat White Demons ook dit jaar weer meedoet met de textielactie van de gemeente Tilburg.

Er is wel een andere opzet gekozen door de gemeente. Waar voorheen de top 3 verdubbeld werd is dat nu 2x de top 2. Hoezo 2x de top 2? De gemeente gaat 2 aparte acties houden, een voor de scholen en verenigingen met een permanente container en een voor scholen en verenigingen die met de actiecontainers meedoen. In beide categorieën worden de beste 2 verdubbeld naar € 50 cent per kilo, in plaats van € 25 cent per kilo. White Demons heeft altijd met de actiecontainers meegedaan en dat doen we dit jaar ook weer.

De Voorjaarsactie met actiecontainers vindt plaats gedurende de periode van maandag 28 mei 2018 tot maandag 4 juni 2018. Zodra we weer buiten gaan trainen, wordt kleedkamer 6, tijdens trainingen en thuiswedstrijden, opengesteld voor kledingopslag. Graag de kleding aanleveren in stevige plastic zakken, niet in dozen. Als je wilt weten wat er allemaal ingeleverd mag worden, kijk dan hier

Zegt dit ook voort binnen familie en vriendenkring, zodat we weer kunnen mee dingen naar de verdubbelaar. 

Jumbo sparen voor je sportvereniging 2018

29 januari 2018 - Vanaf woensdag 7 februari kunnen we bij Jumbo Berkel-Enschot (weer) gaan sparen voor White Demons. Bij elke besteding van €10­ ontvang je een sportpunt. Deze sportpunten kan je toekennen aan een sportvereniging van je keuze. Wij vragen je natuurlijk vragen om je punten aan White Demons te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra sport­- en spelmaterialen voor onze sportvereniging aanschaffen! 

Op de website www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl kan je White Demons opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kan je de sportpunten ook direct aan White Demons toekennen. Daarnaast kan je de punten ook scannen met de Jumbo Sparen voor je Sportvereniging app. Deze app is binnenkort beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen voor je Sportvereniging app kunnen de sportpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. Ten slotte kan je je gespaarde punten ook inleveren bij ons op de vereniging; in de dropbox. 

We willen iedereen bij voorbaat danken voor het meesparen voor White Demons!

Niels Versteijnen gefeliciteerd met Doelpunt van de Maand

19 januari 2018 - Wij zijn trots op Niels Versteijnen (oud-White Demons, inmiddels Tachos). Niels is door DKB Handball Bundesliga verkozen voor doelpunt van de maand december 2017. Een mooi vliegertje aangegooid door Arjan Versteijnen (broer en ook oud-White Demons). Bekijk de goal op facebook.