• 50 jarig jubileum

  Op deze webpagina vind je alle informatie over het 50 jarig jubileum. Zorg dat je het niet vergeet en zet in ieder geval het weekend van 13-14 mei alvast in je agenda! Scrol naar onderaan de pagina om de beelden van het weekend te bekijken!

 • Programma zaterdag

  12:00-16:30 Jeugdmiddag 

  De hele middag staat in het teken van de jeugd, leuke spellen en gezellige activiteiten. Deze zijn niet allemaal handbal gerelateerd.

  16:30 Big BBQ

  Gezellig samen genieten van een heerlijke BBQ om alvast een stevige bodem te leggen voor de aankomende feestavond. Aanmelden voor de BBQ.

  19:00 Receptie

  Het officiële gedeelte van het 50 jarig jubileum en de gelegenheid om even lekker bij te praten met je oud teamgenoten.

  21:00 Feestavond 

  De voetjes kunnen van de vloer om te vieren dat White Demons 50 jaar bestaat.

 • Programma zondag

  Op zondag organiseren wij het traditionele lentefeest met de verkiezing van de speler, speelster en vrijwilliger van het jaar. Dit vieren we op ons grote terras met heerlijke speciaalbiertjes. Daarnaast spelen onze heren de bekerfinale in Bakel. Wij willen met zoveel mogelijk supporters met de bus naar de wedstrijd om ze aan te moedigen.

   

  Bustickets zijn te verkrijgen via de jubileumwebshop.

   

  De bus zal om 16.00 vertrekken dus zorg dat je optijd bent. Wij verwachten rond 21.00 weer terug te zijn bij de Kraacht. (Letop, dit is een richtlijn en kan afwijken door verschillende factoren)

 • Slideshow gemist?

  Hieronder vind je de oude fotos die tijdens het jubileum te zien waren op de schermen.

 • Er is geen galerie geselecteerd, of de galerie is verwijderd.