Welkom

Welkom op de website van handbalvereniging White Demons. We vinden het leuk dat je een bezoek brengt aan onze actieve, bruisende vereniging, die circa 210 leden telt. Sinds 1973 spelen we handbal, tegenwoordig zowel op topsportniveau als in de breedtesport. Sportieve vriendschap is onze leus. Lees vooral verder op deze website om ons beter te leren kennen. 

Indeling taken

White Demons kan alleen succesvol zijn als iedereen haar/zijn steentje bijdraagt. Van alle leden (ouders van jeugdleden) wordt daarom verwacht dat je een bijdrage levert. Naast commissies, teambegeleiding e.d. gaat het om de volgende taken:

  • Het fluiten van wedstrijden
  • Tijdwaarneming van wedstrijden
  • Bardienst
  • Reguliere schoonmaak
  • Hoofdtrainers

Deze beschikbare taken worden inzichtelijk gemaakt in het online vrijwilligerssysteem.

Meer informatie lees je hier.

Programma, uitslagen en standen

Voor het programma, de uitslagen en de standen, zie www.handbal.nl.

Sponsorkliks

Doe jij je online aankopen al via SponsorKliks? Als je dit doet, steun je heel simpel de vereniging. Lees hier meer of bestel direct en klik hiernaast op het logo van SponsorKliks.

Nieuwe leden

Wij verwelkomen de volgende nieuwe leden:
Gijs, Evelien

Laatste nieuws

Textielactie 2021
Zaterdag 17 april 2021 is het weer zover. De 2e inzameling van textiel voor dit jaar in de nieuwe vorm. De Kracht is deze zaterdag open van 10.00 tot 11.30 uur, zodat we weer kunnen inzamelen. We kunnen voortaan het hele jaar door textiel aanleveren en krijgen daarvoor per keer dat opgehaald wordt 25 cent per kilo. Aan het einde van het jaar wordt gekeken welke school/vereniging het meest opgehaald heeft. De twee die het meest ingezameld hebben, krijgen dan nog eens 25 cent per ingezamelde kilo's over dat jaar. Wij hopen dus zaterdag weer velen van jullie te zien met veel zakken vol textiel.

Let op!! De ingang aan de zijde van de Rauwbrakenweg is afgesloten. De aanrijdroute voor autoverkeer is tegenwoordig via de Koningsoordlaan. Hier is een groot parkeerterrein. De Kracht is aan de zijde van het parkeerterrein geopend tijdens de inzameling.

Zie hier wat je kunt inleveren.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Try-out Sports
In januari konden door de coronamaatregelen de trainingen voor de kinderen die zich eerder dit seizoen hadden opgegeven voor de Try-out Sports, helaas niet doorgaan. Inmiddels mag er weer gesport worden door de jeugd (en ook door volwassenen onder bepaalde voorwaarden). We verwelkomen de kinderen voor de Try-out Sports graag om vanaf 29 maart drie weken mee te komen trainen. 

Uiteraard zijn andere kinderen ook welkom voor een proeftraining. Mail daarvoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trainingen starten weer op
Vanaf maandag 29 maart hebben we het ‘normale’ trainingsschema weer opgepakt. Uiteraard letten we hierbij op de coronamaatregelen. We trainen op sportpark De Rauwbraken op de volgende tijden:

Gemengd F-jeugd (6 t/m 8 jaar)
- Donderdag 18.00 – 19.00 uur

Gemengd E-jeugd (9 en 10 jaar)
- Maandag 18.00 – 19.30 uur
- Donderdag 18.00 – 19.00 uur

Gemengd D-jeugd (11 en 12 jaar)
- Maandag 18.00 – 19.30 uur
- Donderdag 18.00 – 19.00 uur (D2)
- Donderdag 19.00 – 20.00 uur (D1)

Gemengd C-jeugd (13 en 14 jaar)
- Dinsdag 18.00 – 19.30 uur 
- Donderdag 19.00 – 20.00 uur (C2)
- Donderdag 20.00 – 21.00 uur (C1)

Heren B- en Dames B-jeugd (15 en 16 jaar)
- Dinsdag 19.00 – 20.30 uur
- Donderdag 20.00 – 21.00 uur

Dames Senioren (vanaf 18 jaar)
- Maandag 19.00 – 20.15 uur

Op donderdag 29 april organiseren we voor alle kinderen van 6 tot en met 10 jaar een vrije inloop training. Dit is geheel vrijblijvend. Voor vragen e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij wensen iedereen veel handbalplezier! 

Coronamaatregelen White Demons
In verband met het coronavirus en de maatregelen die gelden, is de zaalcompetitie stopgezet. In het voorjaar is een alternatieve competitie gepland die - vooralsnog - zal starten in het weekend van 8/9 mei.

Lees hier meer over de coronamaatregelen van White Demons.