• Beste leden en ouders van leden,

  Op vrijdagavond 12 november heeft het kabinet kenbaar gemaakt dat er extra maatregelen nodig zijn omtrent het Coronavirus. Zo zal er vanaf 13 november 18.00 uur geen publiek meer aanwezig mogen zijn bij trainingen en wedstrijden tot 4 december. Het goede nieuws is natuurlijk dat de sportactiviteiten vooralsnog door gaan.

  Het coronatoegangsbewijs zal verplicht blijven voor het organiseren van sportactiviteiten. Voor ons betekent dit dat zowel bij trainingen als wedstrijden iedereen een QR-code dient te tonen.
  Vrijwilligers zoals trainers, coaches, scheidsrechters maar ook rijouders zijn hier van uitgezonderd.

  Bedankt allemaal voor het snel oppakken van de taak als coronachecker! Omdat de komende weken bij wedstrijden alleen spelers gecheckt hoeven te worden zullen we deze taak de voorlopig neerleggen bij de tijdwaarnemer, in plaats van een extra vrijwilliger, totdat publiek weer is toegestaan. Iedereen die zich ingeschreven heeft zal hier via de vrijwilligerscommissie apart van op de hoogte worden gebracht.

  Daarnaast herhalen we de boodschap van het vorige bericht. De maatregelen zijn het gevolg van de oplopende besmettingen. Dat vraagt van ons allemaal dat we waakzaam zijn en rekening houden met elkaar. Dit betekent ook dat je elkaar erop aanspreekt als dat nodig is, en dat dat ook wordt gerespecteerd. Wij wensen iedereen veel handbalplezier!

 • Een overzicht van de corona maatregelen vind je hier:

  Overzicht coronamaatregelen