• Beste leden en ouders van leden,

  Het begint helaas een gewoonte te worden, een bericht namens het bestuur en TC met betrekking tot het coronavirus.
  Tijdens de persconferentie van 26 november is het besluit gedeeld dat er een "avond lockdown" wordt ingesteld die vergaande consequenties heeft voor de amateursporten omdat er geen activiteiten mogen plaatsvinden tussen 17.00 en 5.00. Als gevolg hiervan moeten wij helaas alle trainingen annuleren, en kunnen late middag- of avondwedstrijden niet plaatsvinden.

  Als vereniging zijn we aan het inventariseren of er overdag extra zaalhuur beschikbaar is om de komende 2 weekenden alternatieven aan te kunnen bieden aan teams voor wie de wedstrijden niet doorgaan. Geïnteresseerde coaches en trainers kunnen zich bij de TC of het bestuur melden. Ook voor andere suggesties.
  Bij het afwegen om alternatieven aan te bieden zullen we ons altijd houden aan de geldende regels, maar ook onze verantwoordelijkheid nemen in het belang van de gezondheid van sporters en vrijwilligers.

  Deze maatregelen zijn van kracht voor een periode van 3 weken die begint op zondag 28 november t/m zaterdag 18 december waarbij op 14 december de regels opnieuw worden beoordeeld. We wachten op aanvullende informatie vanuit het NHV en gemeente, als dit leidt tot andere inzichten zullen wij daar weer over berichten.

  Met vriendelijke groet,
  TC en bestuur HV White Demons

 • Een overzicht van de coronmaatregelen vind je hier:

  Overzicht coronamaatregelen