• In Memoriam - Rien Robben

    28 mrt 2023
  • Met veel verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van Rien Robben op 25 maart. Rien was een van de drie grondleggers voor onze vereniging. Hij was onze eerste voorzitter; vanaf de oprichting in 1973 tot in 1987. En in 2003 trad hij opnieuw toe tot het bestuur, om tot 2011 de rol van secretaris in te vullen. Ieder van ons kent Rien als een zeer betrokken verenigingsmens. Naast bestuurstaken, was Rien ook jarenlang druk met andere vrijwilligerstaken zoals het geven van trainingen en het maken van het clubblad. Toen ons clubgebouw De Kraacht werd ontwikkeld, gebruikte Rien zijn technische achtergrond om het gebouw te ontwerpen, te tekenen en voor de bouwbegeleiding. Ook de laatste jaren kwam Rien bij activiteiten altijd nog een kijkje nemen. Zijn betrokkenheid bij onze vereniging is al 50 jaar een vanzelfsprekendheid. Wij zullen hem dan ook zeer missen. Graag hadden we hem in ons midden gehad tijdens de jubileumviering in mei, maar wij zullen dan op gepaste wijze aan hem terugdenken.

    Wij wensen Zus, zijn kinderen Marie-José, Koen en Joris, zijn kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte toe met hun verlies.

    De crematie van Rien Robben is zaterdag 1 april om 14.30 uur in aula Atrium, Karel Boddenweg 5 in Tilburg. Degenen die dat willen verzamelen om 13.30 uur nabij de ingang om een erehaag te vormen.