• Just Move Festival – Zetje in beweging

    Het Just Move festival is het allereerste sport- en beweegfestival van Tilburg!

    Op 7 en 8 september kan je in het Spoorpark gratis kennismaken met een groot aantal sporten en beweegactiviteiten: van tafeltennis, atletiek en beachvolleybal tot handboogschieten, wandelen en 'urban sports'. Voor ieder wat wils dus!

    Of je nu jong of oud bent, liever alleen beweegt of samen, binnen of in de buitenlucht, er is altijd wel een vorm van bewegen die bij jou past. Het Just Move Festival is de perfecte gelegenheid om verschillende sporten en beweegactiviteiten uit te proberen!

    Als White Demons zijn wij mede-kartrekker van het festival. Tijdens het festival zullen wij samen met Handbal Tilburg Beach de handbalsport gaan promoten. Dit zal in de vorm van demo wedstrijden (toernooi) en clinics zijn.

    Naast het Just Move Festival, worden het weekend ervoor door verschillende sportaanbieders open dagen gehouden zodat je laagdrempelig een sport in zijn natuurlijke omgeving kan gaan beleven. Wij als White Demons doen ook hieraan mee. Daarom zal onze jaarlijkse kick off van het seizoen gehouden worden op zaterdag 31 augustus 2024.