• Kleding

  White Demons streeft naar een professionele uitstraling van de teams door middel van uniforme kleding. Daarom stelt de vereniging wedstrijdtenues, rode shirts met zwarte broeken, en truien ter beschikking van de leden. Witte sportsokken, sportschoenen en eventueel rode of zwarte kniebeschermers behoren verder tot het standaard tenue en dienen zelf aangeschaft te worden. Dat kan bij elke sportzaak. 

  Een gelabelde sporttas met shirts wordt per team beheerd door de coach/teamcoƶrdinator. Zij zorgen voor een waslijst voor alle spelers, c.q. ouders/verzorgers (shirts en eventueel broekjes binnenstebuiten wassen op 30C). Regelmatig dient gecontroleerd te worden of de collectie nog compleet en ongeschonden is. 

  Voor elk team is een bedrijf bereid gevonden om als sponsor op te treden voor de shirts en in sommige gevallen ook de broeken. Wij zijn ze zeer erkentelijk voor deze financiƫle injectie. Voor meer informatie over de gesponsorde kleding, neem contact op met het secretariaat

  Lees hier het volledige kledingreglement.

 • Benodigdheden

  Om te handballen heb je een bal nodig. Er zijn vier maten handballen, voor verschillende leeftijdsgroepen:

  Maat 0: jonger dan 9 jaar, zachte bal: bijvoorbeeld deze
  Maat I: dames 9 tot en met 14 jaar en heren 9 tot en met 12 jaar (D-, E- en DC-jeugd), 50-52 cm, 290 - 330 gr
  Maat II: dames vanaf 15 jaar en heren van 13 tot en met 16 jaar (Dames B-jeugd en hoger, Heren C-jeugd en Heren B-jeugd), 54 - 56 cm, 325 - 375 gr
  Maat III: heren vanaf 17 jaar (Heren A-jeugd en hoger), 58 - 60 cm, 425 - 475 gr.

  Ben je op zoek naar een nieuwe handbal? Dan kun je deze bestellen bij Ad Kolen. De kosten liggen rond de 20 euro per bal.

  Schoenen

  Wanneer je in de zaal handbalt heb je de juiste sportschoenen nodig. Let erop dat wanneer je nieuwe handbalschoenen koopt dat deze geschikt zijn voor het gebruik in een sporthal. Zo mogen ze bijvoorbeeld geen zwarte zolen hebben.

  Bescherming

  Het kan voorkomen dat je tijdens het handballen valt. Hiervoor kun je optioneel knie of elleboog beschermers kopen. Deze zijn te vinden in deze webshop.