• Kleding

  White Demons streeft naar een professionele uitstraling van de teams door middel van uniforme kleding. Daarom hebben we vanaf het seizoen 23-24 een eigen kledinglijn. Daarbij hanteren we het volgende kledingbeleid.

  Jeugd:

  White Demons verzorgd de wedstrijdshirts inclusief sponsoring. Zelf ben je er voor verantwoordelijk om een wedstrijdbroekje aan te schaffen via de webshop. Wil je een trui of vest voor het warmlopen, dan kun je deze ook aanschaffen via de webshop. Letop, het is niet toegestaan '"Niet White Demons" kleding te dragen bij de wedstrijden.

   

  Senioren:

  White Demons verzorgd de wedstrijdshirts en broekjes. Wil je een trui of vest voor het warmlopen, dan kun je deze ook aanschaffen via de webshop. Letop, het is niet toegestaan '"Niet White Demons" kleding te dragen bij de wedstrijden.

 • Benodigdheden

  Om te handballen heb je een bal nodig. Er zijn vier maten handballen, voor verschillende leeftijdsgroepen:

  Maat 0: jonger dan 9 jaar, zachte bal: bijvoorbeeld deze
  Maat I: dames 9 tot en met 14 jaar en heren 9 tot en met 12 jaar (D-, E- en DC-jeugd), 50-52 cm, 290 - 330 gr
  Maat II: dames vanaf 15 jaar en heren van 13 tot en met 16 jaar (Dames B-jeugd en hoger, Heren C-jeugd en Heren B-jeugd), 54 - 56 cm, 325 - 375 gr
  Maat III: heren vanaf 17 jaar (Heren A-jeugd en hoger), 58 - 60 cm, 425 - 475 gr.

  Ben je op zoek naar een nieuwe handbal? Kijk dan zeker in onze webshop.

  Schoenen

  Wanneer je in de zaal handbalt heb je de juiste sportschoenen nodig. Let erop dat wanneer je nieuwe handbalschoenen koopt dat deze geschikt zijn voor het gebruik in een sporthal. Zo mogen ze bijvoorbeeld geen zwarte zolen hebben.

  Bescherming

  Het kan voorkomen dat je tijdens het handballen valt. Hiervoor kun je optioneel knie of elleboog beschermers kopen. Deze zijn te vinden in de White Demons clubshop.