• Kraacht Kup 2024

  Op zaterdag 29 juni zal de 17de editie van de Kraacht Kup plaatsvinden op sportpark de Rauwbraken. Ons toernooi heeft een mix van veldhandbal, shoot-out voor jong en oud. Dit alles overgoten met een fikse dosis Brabantse gezelligheid.

  Handbalvereniging White Demons verwelkomt alle spelers, speelsters, begeleider en bezoekers! We gaan er een weekend gezellig tegenaan! Een zaterdag vol handbalplezier bij H.V. White Demons met handballers uit allerlei windstreken.

  Tijdens de Kraacht Kup willen wij handballiefhebbers laten meegenieten van onze clubcultuur, die in twee woorden uitgedrukt kan worden:  sportieve vriendschap!
   
  We gaan van dit weekend wederom een groot handbalfeest maken. Het unieke aan de Kraacht Kup is de koppeling tussen normale handbalwedstrijden en ShootOut. Een wedstrijd duurt 2 x 10 minuten, waarna ieder team nog zes Shoot-Out pogingen heeft. De totale score resulteert in de eindstand. Spanning is dus verzekerd tot het allerlaatste moment.

  Lees hieronder wat we voor jullie in petto hebben tijdens het mooiste sportweekend van het jaar!

  Zaterdag 29 juni staat in het teken van het jeugdige enthousiasme en talent. Dat wil zeggen F-jeugd tot en met B-jeugd. De entourage wordt geheel afgestemd op de jeugd en de enthousiaste support.

  De inschrijfkosten bedragen €25,- per team met een maximum van €125,- per vereniging. Het is verplicht om scheidsrechters aan te leveren: 1 per 2 teams (bij oneven aantal teams wordt naar boven afgerond).

  Wij kijken uit naar een sportief weekend! Inschrijven kan via deze link!


  Schrijf je je voor 15 maart in dan ontvang je €10,- korting per ingeschreven team! (deze korting wordt eenmalig toegepast per team)

  INSCHRIJVEN KAN TOT EN MET 13 JUNI

  Met vriendelijke groet,
  HV White Demons

  Organisatie Kraacht Kup
  (Cindy de Kroon, Edith van Dijk, Joep Louer, Marian Verschuren, Monique Aldenhuijsen, Ries Vugts, Tom van de Water, Lucas van Antwerpen en Minou Bergmans)
 • Kraacht Kup 2024

  Kraacht Kup 2024

  VS

  29 juni 2024 09:30 uur

  dag

  uur

  min

  sec