• Kraacht Kup

  Op zaterdag 2 en zondag 3 juli zal de 15de editie van de Kraacht Kup plaatsvinden op sportpark de Rauwbraken. Ons toernooi heeft een mix van veldhandbal, shoot-out én beachhandbal voor jong en oud. Dit alles overgoten met een fikse dosis Brabantse gezelligheid.

  Handbalvereniging White Demons verwelkomt alle spelers, speelsters, begeleider en bezoekers! We gaan er een weekend gezellig tegenaan! Twee dagen handbalplezier bij H.V. White Demons met handballers uit allerlei windstreken.

  Dit jaar is het jubileumjaar, de Kraacht Kup bestaat namelijk 15 jaar! Tijdens de Kraacht Kup willen wij handballiefhebbers laten meegenieten van onze clubcultuur, die in twee woorden uitgedrukt kan worden:  sportieve vriendschap!
   
  We gaan van dit weekend wederom een groot handbalfeest maken. Het unieke aan de Kraacht Kup is de koppeling tussen normale handbalwedstrijden en ShootOut. Een wedstrijd duurt 2 x 10 minuten, waarna ieder team nog zes Shoot-Out pogingen heeft. De totale score resulteert in de eindstand. Spanning is dus verzekerd tot het allerlaatste moment.

  Het toernooi zal er iets anders uitzien dan andere jaren! Lees hieronder wat we voor jullie in petto hebben tijdens het mooiste sportweekend van het jaar!

  Zaterdag 2 juli staat in het teken van het jeugdige enthousiasme en talent. Dat wil zeggen F-jeugd tot en met A-jeugd. De entourage wordt geheel afgestemd op de jeugd en de enthousiaste support.

  Wegens te weinig inschrijvingen is het zondag toernooi afgelast, iedereen is welkom op de zaterdag.
  Zondag 3 juli is de dag van het beachhandbal. Wij organiseren een beachhandbal toernooi vanaf de C-jeugd tot en met de A-jeugd.
   
  De inschrijfkosten bedragen €25,- per team met een maximum van €125,- per vereniging. Het is verplicht om scheidsrechters aan te leveren: 1 per 2 teams (bij oneven aantal teams wordt naar boven afgerond).

  Wij kijken uit naar een sportief weekend! Schrijf je dus snel in!

  Schrijf je je voor 23 april in dan ontvang je €10,- korting per ingeschreven team! (deze korting wordt eenmalig toegepast per team, speelt het team 2 dagen mee, dan wordt maar eenmalig €10,- korting toegepast)

  Inschrijven kan tot en met 30 mei.

  Met vriendelijke groet,
  HV White Demons

  Organisatie Kraacht Kup
  (Cindy de Kroon, Edith van Dijk, Joep Louer, Marian Verschuren, Monique Aldenhuijsen, Ries Vugts en Tom van de Water)