• White Demons wil in het nieuwe handbalseizoen starten met een 'passend handbalteam'. Het is echt uniek in Nederland want er is verder nog geen handbalvereniging die dit heeft. Deze kinderen verdienen het net als andere kinderen om te kunnen sporten. Maar het is niet vanzelfsprekend van hen om dit te doen.

  Wat is passend handbal?

  Dit is gewoon handballen maar dan met extra tijd en aandacht om het spel en de handbaltechnieken te leren.

  Voor wie is passend handbal?

  Jongens en meisjes vanaf 6 jaar, die meer aandacht en tijd nodig hebben om te leren handballen. Als je een vorm van Autisme, ADHD, DCD, concentratie, Epelipsie, NAH of een lichte motorische beperking (geen rolstoelgebruiker) hebt, dan is passend handbal echt iets voor jou!

  Wanneer is de training?

  Op woensdag 14 september starten wij met een proefperiode van 4 weken (14, 21 en 28 september en 5 oktober 2022). Wij zullen op deze woensdagen trainen van 18:00-19:00.

  Waar vinden de trainingen plaats?

  Wij trainen op de asfalt velden van White Demons, Rauwbrakenweg 40 te Berkel-Enschot.

  Wil jij graag komen handballen na de zomervakantie en sluit passend handbal bij jou aan? Doe dan mee met onze proeftrainingen! Laat even weten of je komt!

  Heb je vragen of wil je meer informatie over passend handbal? Neem dan contact op met onze contactpersonen Agnes Denissen en Esther Donkers via

  passendhandbal@white-demons.nl

  Wij zien jullie graag tijdens onze proeftrainingen!