• Welp van de Week

Voor de jeugdleden (F t/m C-jeugd) organiseert White Demons de Welp van de Week. Als Welp van de Week ben JIJ de belangrijkste supporter van Dames 1 of Heren 1. Daarom kom je op een zaterdagavond in sportkleding naar sporthal ’t Ruiven, om samen met je ouders een handbalwedstrijd van Heren 1 of Dames 1 bij te wonen. Jij mag de eerste helft van de wedstrijd samen met de wisselspelers op de bank zitten. Je krijgt een shirt met alle namen van de spelers en wat te drinken met iets lekkers.  Als de scheidsrechters het goed vinden, mag je ook proberen het eerste doelpunt te maken. Je ouders blijven op de tribune zitten. Na de rust kun je dan daarbij gaan zitten voor de tweede helft van de wedstrijd.

Wie wil dat nou niet? Geef jezelf op bij Patty Frijters -van Esch!

Na deze avond, vinden wij het leuk als je een klein verslagje maakt met een foto van die avond erbij. Dit stuur je op naar info@white-demons.nl). Deze wordt dan op de site gezet en naar overleg ook op andere social media kanalen.

Heb jij of je ouders nog vragen dan kun je altijd contact opnemen met de jeugdcommissie

• Julia (8 februari 2020)

"Hallo, ik ben Julia. Ik ben tien jaar en speel in de E1. Op zaterdag 8 februari mocht ik “Welp van de Week” zijn bij een wedstrijd van Dames 1. Toen we naar het Ruiven gingen was ik een klein beetje zenuwachtig, maar dat ging snel voorbij omdat ik goed werd opgevangen en iedereen heel aardig voor me was. Ik mocht meedoen aan de warming-up en bij het begin van de wedstrijd de eerste bal op doel gooien. Ik besloot een sprongshot te doen en scoorde. Hopelijk bracht dat geluk. De eerste helft mocht ik op de bank zitten en de tweede helft op de tribune. Het was een spannende wedstrijd, maar gelukkig wonnen de White Demons! Na afloop mocht ik met het hele team op de foto en kreeg ik een shirt met alle handtekeningen. Het was een superleuke avond."

• Iris (16 november 2019)

"16 november was het zover! Ik mocht welp van de week zijn. Dat was zoooo leuk!  Ik mocht meedoen met de warming-up, daarna mocht ik meedoen met het groeten en ik mocht een bal op het doel van de tegenstander gooien. Hij zat erin! Ik mocht op het bankje zitten bij de dames 1, toen kreeg ik een zakje chips en een pakje sap. Tijdens ging ik mee naar de kleedkamer en hoorde ik allemaal slimme tips van de coach. Het was een hele spannende wedstrijd. Eerst stond het 8-11, maar de eindstand was 12-11! Pas in de laatste minuut kwam het winnende doelpunt! Aan het eind gingen ze allemaal roepen met mij in het midden eronder, gelukkig hadden ze gezegd dat ik mijn oren dicht moest houden! Ik kreeg ook nog een heel leuk shirt met alle namen erop en ze schreven ook nog hun namen op mijn bal met hun rugnummer erbij. Ik vond het heel leuk bij de dames 1, heel erg bedankt allemaal!"